بیماری سل واگیردار است و اگر به موقع تشخیص داده و درمان نشود، میتواند منجر به مرگ فرد مبتلا و سرایت آن به دیگران شود. اگر تابهحال به این بیماری مبتلا شدهاید یا با فرد مبتلا در تماس بودید، از شما خواهش میکنیم تجربیات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.
«مایکوباکتریوم آفریکانوم» شایع نیست اما علت قابل توجه ایجاد سل در بخشهایی از آفریقا میباشد.[۲۵][۲۶] «مایکوباکتریوم بوویس» یک علت شایع سل بود اما با ظهور شیر پاستوریزه تا حد زیادی این میکوباکتریوم را به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی در کشورهای توسعهیافته از بین برد.
هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک غذای حاوی پروتئین گلوتن میخورد، بدن او به این پروتئین واکنش بیش از حد نشانداده و به پرزهای روده آسیب میرساند. هنگامی که این ویلیها آسیب میبینند، رودهی کوچک نمیتواند مواد مغذی موجود در غذاها را به درستی جذبکند و منجر به سوءجذب شده و اغلب باعث اسهال، خستگی، کاهش وزن، نفخ و کم خونی میشود. همچنین میتواند منجر به عوارض جدی مانند کاهش تراکم استخوان، سقط جنین، ناباروری و حتی بیماری سل گاو شروع بیماریهای عصبی یا سرطانهای خاص شود.
بنابراین اگر خودتان یا اطرافیانتان به این بیماری مبتلا هستید میتوانید از این اطلاعات بهره ببرید.
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی
● عوامل خطری که احتمال ابتلا به باکتریهای عامل بیماری سل را افزایش میدهند عبارتند از:
بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟
ساکنان و کارگران و کارمندان مکانهایی که در آن افراد آسیبپذیر تجمع میکنند به عنوان مثال زندانها و پناهگاههای مخصوص بیخانمانها
● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار میکند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.
● درمان سل میتواند موفقیت آمیز باشد، در صورتی که فرد تمام داروها را طبق دستور مصرف کند و به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی داشته باشد.
همچنین اگر فرزند شما رنگپریده یا تحریکپذیر است و یا اگر دچار تاخیر در رشد شود و یا شکم متورم و مدفوع بدبو و حجیم داشتهباشد، با پزشک کودک خود مشورت کنید.
امید است که بتوانیم با کمک خدا و همراهی شما عزیزان بستری آموزنده و سرگرم کننده فراهم آوریم.
چخبرتونه همتون گارد گرفتین نسل همتون تو زمان قاجار بوده از ز...
اگر بیماری سلیاک در شما تشخیص دادهشود، باید از خوردن تمام مواد غذایی حاوی گلوتن اجتناب کنید. از پزشک خود بخواهید که شما را به متخصص تغذیه ارجاع دهد تا بتوانید برنامهی رژیم غذایی سالم بدون گلوتن داشتهباشید زیرا مهم است که ویتامینها، مواد مغذی، فیبر و کلسیم را در رژیم غذایی خود به مقدار کافی دریافتکنید.